Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Chiftelute brailene

Reteta adaugata de catre admin in data de 2015-07-21
9.8/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Chiftelute brailene

Facute cu carne de peste, chiftelutele brailene sunt un aperitiv excelent pentru musafiri.

Ingrediente

  • 600 g de peste alb;
  • 50 g de paine alba;
  • 50 g de ceapa;
  • 1 ou;
  • 50 ml de ulei;
  • 40 g de faina;
  • 20 g de verdeata;
  • 10 g de usturoi;
  • 20 g de sare;
  • 1 g de piper.

Mod de Preparare Chiftelute brailene

  • pestele se curata si se pune la fiert in apa rece cu sare;
  • dupa ce s-a racit, se da de doua ori prin masina de tocat, impreuna cu painea, ceapa, usturoiul si verdeata;
  • oul, piperul si sarea se amesteca cu aceasta compozitie pana se omogenizeaza;
  • se formeaza chiftelutele, se tavalesc prin faina si se prajesc intr-o baie de ulei incins.

Mod de servire

Se servesc calde, cu un paharel de tuica.

+ adauga comentariu pentru Chiftelute brailene COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania