Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Ciorba de cartofi

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-03-15
9.4/10 din 9 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciorba de cartofi

Ciorba de cartofi aminteste de vremurile gustoase ale copilariei, cand nu ne mai putea opri nimeni din savuratul ei.

Ingrediente

  • 1 kg de cartofi noi;
  • 1 ceapa mare;
  • 500 g de rosii;
  • 1 ou;
  • 100 ml de smantana;
  • 10 boabe de piper;
  • 10 g de boia;
  • 500 g de ceafa afumata de porc;
  • 400 g de zarzavat (morcov, pastarnac, telina);
  • tarhon si leustean;
  • 100 ml bulion gros de rosii;
  • 1 lingura de zahar;
  • 100 ml de otet sau 1 l bors de sfecla.

Mod de Preparare Ciorba de cartofi

  • se taie ceafa in bucati mici, iar ceapa, zarzavatul si rosiile in cubulete;
  • se pun toate la fiert in 3 l de apa rece cu boia, piper si otet;
  • se taie cartofii curatati de pielite, iar dupa 30 de minute se adauga in apa fiarta;
  • se toaca tarhonul si leusteanul;
  • se bate smantana cu ou, zahar, bulion de rosii si cu putina de zeama de ciorba;
  • dupa 20 de minute de fiert se drege ciorba, se adauga verdeata si se lasa sa dea in cateva clocote.

Mod de servire

Se serveste cu ardei iute si smantana.

+ adauga comentariu pentru Ciorba de cartofi COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania