7,297 oferte
3,178 obiective

Ciorba de castraveti acri

Reteta adaugata de catre monica in data de 2014-02-27
9.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciorba de castraveti acri

Ciorba de castraveti acri cu cartofi, orez, loboda, stevie, spanac, usturoi verde si bors.

Ingrediente

  • 3 castraveti acri;
  • 2 cartofi;
  • 3 linguri de orez;
  • 6 fire de ceapa verde;
  • 4 legaturi de loboda;
  • 2 legaturi de stevie;
  • 1 legatura de marar;
  • 1 legatura de spanac;
  • 1/2 de legatura de patrunjel;
  • 1/2 de legatura de leustean
  • 2 fire de usturoi verde;
  • 1 l de bors;
  • 3 linguri de bulion;
  • 5 linguri de ulei;
  • boabe de piper;
  • sare si piper macinat.

Mod de Preparare Ciorba de castraveti acri

  • orezul se spala si se lasa in apa, sa se inmoaie;
  • legumele si verdeata se curata si se spala; cartofii se taie in cuburi mari, iar ceapa, usturoiul si verdeata marunt;
  • cartofii se calesc putin in ulei, apoi se adauga ceapa, usturoiul si orezul; se amesteca ingredientele, ca sa nu se lipeasca de baza vasului, iar dupa cateva minute se stinge cu 1,5 l de apa fierbinte, se pun cateva boabe de piper si se continua fierberea;
  • se adauga, pe rand, loboda, stevia si frunzele de spanac maruntite, iar dupa 5 minute, castravetii taiati in fasiute, bulionul, sare si piper dupa gust;
  • separat, se fierbe borsul, care se toarna in ciorba la sfarsit; dupa cateva clocote, se presara si verdeata tocata.

+ adauga comentariu pentru Ciorba de castraveti acri COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania