Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Plachie de peste ca la Comana

Plachie de peste ca la Comana

Plachia din zona Comana este o mancare aparte din peste care se pregateste mai cu seama cu ocazia sarbatorilor pascale, fiind usoara pentru digestie. Dupa o veche practica culinara a zonei, pestele tr ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Ciorba de castraveti acri

Reteta adaugata de catre monica in data de 2014-02-27
9.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciorba de castraveti acri

Ciorba de castraveti acri cu cartofi, orez, loboda, stevie, spanac, usturoi verde si bors.

Ingrediente

  • 3 castraveti acri;
  • 2 cartofi;
  • 3 linguri de orez;
  • 6 fire de ceapa verde;
  • 4 legaturi de loboda;
  • 2 legaturi de stevie;
  • 1 legatura de marar;
  • 1 legatura de spanac;
  • 1/2 de legatura de patrunjel;
  • 1/2 de legatura de leustean
  • 2 fire de usturoi verde;
  • 1 l de bors;
  • 3 linguri de bulion;
  • 5 linguri de ulei;
  • boabe de piper;
  • sare si piper macinat.

Mod de Preparare Ciorba de castraveti acri

  • orezul se spala si se lasa in apa, sa se inmoaie;
  • legumele si verdeata se curata si se spala; cartofii se taie in cuburi mari, iar ceapa, usturoiul si verdeata marunt;
  • cartofii se calesc putin in ulei, apoi se adauga ceapa, usturoiul si orezul; se amesteca ingredientele, ca sa nu se lipeasca de baza vasului, iar dupa cateva minute se stinge cu 1,5 l de apa fierbinte, se pun cateva boabe de piper si se continua fierberea;
  • se adauga, pe rand, loboda, stevia si frunzele de spanac maruntite, iar dupa 5 minute, castravetii taiati in fasiute, bulionul, sare si piper dupa gust;
  • separat, se fierbe borsul, care se toarna in ciorba la sfarsit; dupa cateva clocote, se presara si verdeata tocata.

+ adauga comentariu pentru Ciorba de castraveti acri COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania