Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Maiuri de gasca cu cerc de orez impregiur

Maiuri de gasca cu cerc de orez impregiur

Sa iei maiuri de gasca, le speli, le sarezi, le pui in tingire; supt maiuri pui noua sau zece felii de ceapa si morcovi roate taiati; impanezi maiurile cu cuisoare, apoi pui jumatate litra smantana, o ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Ciorba de gulii cu perisoare

Reteta adaugata de catre monica in data de 2013-10-08
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciorba de gulii cu perisoare

Ciorba de gulii cu perisoare, inmiresmata cu marar verde si cimbru.

Ingrediente

  • 1 gulie;
  • 300 g de carne slaba tocata;
  • 2 morcovi;
  • 1 ceapa mare;
  • 1 ardei;
  • 250 ml de suc de rosii;
  • 2 linguri de orez;
  • 1 ou;
  • 1 lingura de gris;
  • 100 ml de ulei;
  • 1 legatura de marar;
  • 1 cana de bors;
  • cimbru;
  • sare.

Mod de Preparare Ciorba de gulii cu perisoare

  • legumele se curata si se taie marunt, gulia si morcovii se dau prin razatoare, apoi se pun toate la fiert in apa cu sare;
  • carnea tocata se amesteca cu orezul spalat, oul, grisul si un praf de sare, iar din pasta formata se fac perisoare;
  • se pun langa legume dupa ce acestea au fiert si se lasa sa fiarba impreuna pe foc mic;
  • cand sunt si perisoarele fierte, se adauga sucul de rosii, uleiul si borsul; se potriveste si de sare;
  • se mai lasa ciorba sa dea in 2-3 clocote, apoi se da deoparte si se presara mararul verde si cimbrul tocate.

Mod de servire

Se serveste cu smantana.

+ adauga comentariu pentru Ciorba de gulii cu perisoare COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania