Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Ciorba de gulii cu perisoare

Reteta adaugata de catre monica in data de 2013-10-08
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciorba de gulii cu perisoare

Ciorba de gulii cu perisoare, inmiresmata cu marar verde si cimbru.

Ingrediente

  • 1 gulie;
  • 300 g de carne slaba tocata;
  • 2 morcovi;
  • 1 ceapa mare;
  • 1 ardei;
  • 250 ml de suc de rosii;
  • 2 linguri de orez;
  • 1 ou;
  • 1 lingura de gris;
  • 100 ml de ulei;
  • 1 legatura de marar;
  • 1 cana de bors;
  • cimbru;
  • sare.

Mod de Preparare Ciorba de gulii cu perisoare

  • legumele se curata si se taie marunt, gulia si morcovii se dau prin razatoare, apoi se pun toate la fiert in apa cu sare;
  • carnea tocata se amesteca cu orezul spalat, oul, grisul si un praf de sare, iar din pasta formata se fac perisoare;
  • se pun langa legume dupa ce acestea au fiert si se lasa sa fiarba impreuna pe foc mic;
  • cand sunt si perisoarele fierte, se adauga sucul de rosii, uleiul si borsul; se potriveste si de sare;
  • se mai lasa ciorba sa dea in 2-3 clocote, apoi se da deoparte si se presara mararul verde si cimbrul tocate.

Mod de servire

Se serveste cu smantana.

+ adauga comentariu pentru Ciorba de gulii cu perisoare COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania