7,297 oferte
3,178 obiective

Ciorba de iepure

Reteta adaugata de catre admin in data de 2016-02-28
8.5/10 din 8 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciorba de iepure

Ciorba de iepure cu vin rosu, tarhon, boia, piper, foi de dafin, cimbru si otet.

Ingrediente

  • 1 iepure cam de 2-3 kg;
  • 1 paharel de sange de iepure;
  • 3-4 morcovi;
  • 2 cepe;
  • radacina de telina;
  • 1 lingurita de otet;
  • 1 paharel de vin rosu;
  • sare, cimbru, boia, piper, patrunjel verde, foi de dafin;
  • tarhon murat.

Mod de Preparare Ciorba de iepure

  • carnea de iepure se taie bucati si se fierbe in apa cu o lingurita de sare, spumuindu-se des;
  • se toaca marunt, din cutit, ceapa, telina, morcovii, patrunjelul si tarhonul;
  • cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga morcovii, telina si ceapa;
  • cand este aproape gata, se adauga vinul rosu amestecat cu sangele de iepure, tarhon, boia, piper, foi de dafin, cimbru si otet;
  • se potriveste si de sare si se mai fierbe 15 minute, se ia ceaunul de pe foc si se adauga patrunjel verde.

Mod de servire

Se serveste cu iaurt.

+ adauga comentariu pentru Ciorba de iepure COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania