Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Muschi de vita umplut

Muschi de vita umplut

Muschi de vita umplut cu ficat de pui, ciuperci, sunca presata si oua fierte, condimentat cu nucsoara si coniac si fiert in vin negru -un deliciu caruia nu-i poti rezista. ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Ciorba de miel

Reteta adaugata de catre admin in data de 2012-04-12
8.5/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciorba de miel

Ciorba de miel cu zarzavat, orez, verdeata si bors, dreasa cu smantana si ou.

Ingrediente

  • 1 cap de miel, gat, coada, bucati de carne si os (orice in afara de muschii spatelui, carnea pulpelor si maruntaie);
  • 2-3 morcovi;
  • 1-2 pastarnac;
  • 1 telina mica;
  • 2 cepe sau 3 legaturi de ceapa verde;
  • 100 g de orez;
  • 2 oua;
  • 200 ml de smantana;
  • 2 legaturi de verdeata (leustean, tarhon);
  • 2 legaturi de verzituri (stevie, loboda, macris, leurda);
  • 1 l de bors (eventual 100 ml de otet);
  • 20 de boabe de piper;
  • sare.

Mod de Preparare Ciorba de miel

  • se pregateste capul de miel: se taie partea din fata, se scot globii ochilor, se spala narile cu apa si se curata cu varful cutitului;
  • gatul si restul carnii se taie in bucati potrivite;
  • morcovul, pastarnacul, telina si ceapa se taie marunt si se pun la fiert in 3 l de apa rece, impreuna cu carnea, piperul si o lingurita de sare; se spumuieste;
  • dupa ce a fiert o ora la foc mic, se adauga orezul si verzitura tocata;
  • borsul se da intr-un clocot, apoi, dupa 20 de minute, se adauga la ciorba (cam jumatate de litru, iar daca va place mai acra, 1 l) si se mai lasa cateva clocote;
  • se ia cioba de pe foc si se drege cu smantana batuta cu ouale si putina zeama din ciorba, apoi se sareaza;
  • se presara verdeata tocata (leustean si tarhon).

+ adauga comentariu pentru Ciorba de miel COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania