Chiftelute din spanac
Chiftelute cu spanac, cartof si cascaval, prajite in ou si pesmet. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciorba de pasat
Ideala pentru doza zilnica de vitamine.
Ingrediente
- 1 ceasca de pasat de porumb;
- 1 litru de zer acru;
- verdeturi: frunze multe, foi de telina, sfecla, gulie, rubarba, loboda, stevie, ceapa verde, usturoi verde, salata verde, marar, patrunjel, leustean;
- sare, dupa gust.
Mod de Preparare Ciorba de pasat
- se fierbe pasatul in 2 l de apa;
- se spala verdeata, se curata de cotoare, coji si se toaca;
- se adauga zerul cand s-a inmuiat porumbul;
- dupa primele clocote se adauga si verziturile tocate, sarea si se mai lasa la fiert 15 minute.
Mod de servire
Se poarte servi cu ardei iute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.