Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,312 oferte
3,178 obiective

Ciorba de pasat

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-04-22
9.6/10 din 5 voturi


Descriere Ciorba de pasat

Ideala pentru doza zilnica de vitamine.

Ingrediente

  • 1 ceasca de pasat de porumb;
  • 1 litru de zer acru;
  • verdeturi: frunze multe, foi de telina, sfecla, gulie, rubarba, loboda, stevie, ceapa verde, usturoi verde, salata verde, marar, patrunjel, leustean;
  • sare, dupa gust.

Mod de Preparare Ciorba de pasat

  • se fierbe pasatul in 2 l de apa;
  • se spala verdeata, se curata de cotoare, coji si se toaca;
  • se adauga zerul cand s-a inmuiat porumbul;
  • dupa primele clocote se adauga si verziturile tocate, sarea si se mai lasa la fiert 15 minute.

Mod de servire

Se poarte servi cu ardei iute.

+ adauga comentariu pentru Ciorba de pasat COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania