Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Ciorba de perisoare cu verdeata

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-11-17
10.0/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciorba de perisoare cu verdeata

Ciorba de perisoare din piept de pui, cu bors si tarhon.

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de piept de pui tocata;
  • 3-4 morcovi;
  • 4 cartofi;
  • 5 cepe verzi;
  • 1 ou;
  • 3 linguri de gris;
  • 100 g de orez;
  • 1 legatura de patrunjel;
  • cateva fire de tarhon;
  • bors, dupa gust;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Ciorba de perisoare cu verdeata

  • patrunjelul si cepele se toaca marunt (separat, 2 si 3 cepe), morcovii se dau pe razatoare, iar cartofii se fierb;
  • se pune apa la fiert intr-o oala, apoi se adauga 2 cepe si morcovii;
  • carnea se amesteca cu cartofii, 3 cepe, oul, grisul, sare, piper si patrunjel; din acest amestec se modeleaza perisoarele, care se pun in ciorba;
  • cand sunt aproape fierte, se acreste ciorba cu bors si se adauga orezul si tarhonul;
  • se potriveste de sare si piper si se mai lasa pe foc inca 15 minute.

+ adauga comentariu pentru Ciorba de perisoare cu verdeata COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania