Piersici umplute cu crema de branza
Jumatati de piersica, umplute cu crema de branza dulce si presarate cu nuca macinata. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
- Cetatea Poenari Arges
- Cheile NereiCaras-Severin
- Lacul SurducTimis
- Palatul Stirbei de la BufteaIlfov
- Biserica Sfantul Dimitrie a fostei Manastiri BraduBuzau
- Muzeul de de Stiinte Naturale din Piatra NeamtNeamt
- Manastirea Samurcasesti CiorogarlaIlfov
- Biserica de lemn Sfantul Ilie din PetrisBistrita-Nasaud
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciorba de peste cu zeama de varza
Ciorba de peste cu legume in zeama de varza.
Ingrediente
- 800 g de peste;
- 2 morcovi;
- 2 cepe;
- 1 legatura de patrunjel;
- 2 l de zeama de varza;
- sare.
Mod de Preparare Ciorba de peste cu zeama de varza
- se curata si se spala morcovii si cepele, apoi se toaca marunt si se pun sa fiarba in zeama de varza;
- se curata bine pestele, iar daca este mai mare se taie in bucati potrivite, apoi se pun la fiert in oala cu legume;
- dupa ce s-au inmuiat, atat legumele, cat si pestele, se presara sarea si patrunjelul tocat marunt.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.