Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Ciorba de porc cu zeama de muraturi

Reteta adaugata de catre evelyne in data de 2016-12-30
7.0/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciorba de porc cu zeama de muraturi

Ciorba de porc cu legume, taitei de casa, zeama de muraturi si leustean.

Ingrediente

  • 1 kg de carne de porc cu os;
  • 1 ceapa;
  • 1 morcov;
  • 1 radacina de patrunjel;
  • 1 telina;
  • o mana de taitei de casa;
  • 1/2 l de zeama de muraturi pe baza de saramura;
  • 1 legatura de leustean;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Ciorba de porc cu zeama de muraturi

  • carnea se spala, se taie bucati si se pune la fiert in apa rece cu sare, pentru doua ore; se spumeaza mereu;
  • ceapa, morcovul, patrunjelul si telina se curata, se taie marunt si se adauga in oala, dupa ce carnea a fiert bine;
  • dupa ce s-au inmuiat si legumele, se pun taiteii de casa, se toarna zeama de muraturi, se potriveste de sare si piper si se mai lasa cateva minute pe foc;
  • la sfarsit, se presara leusteanul tocat, apoi oala se acopera si se da deoparte.

Mod de servire

Se serveste cu ardei iuti.

+ adauga comentariu pentru Ciorba de porc cu zeama de muraturi COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania