Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Ciorba de praz cu afumaturi

Reteta adaugata de catre admin in data de 2016-07-31
8.6/10 din 7 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciorba de praz cu afumaturi

Se serveste cu ardei iute.

Ingrediente

  • 1 kg de praz;
  • 300 g de costita afumata;
  • 3 morcovi;
  • 1 pastarnac;
  • 100 g de fidea;
  • 1 lingura de faina;
  • 250 ml de suc de rosii;
  • 250 ml de zeama de varza;
  • 1 lingura de untura;
  • 1 legatura de patrunjel verde;
  • leustean uscat;
  • sare.

Mod de Preparare Ciorba de praz cu afumaturi

  • prazul se curata si se toaca marunt, costita afumata se taie bucatele, apoi se pun la prajit in untura incinsa;
  • morcovii si pastarnacul se curata, se dau pe razatoarea mare, se adauga peste costita, se calesc cateva minute impreuna, apoi se toarna 3 l de apa si se lasa la fiert;
  • separat, se pune la fiert si zeama de varza;
  • faina se rumeneste intr-o oala, se stinge cu sucul de rosii si se adauga in ciorba impreuna cu fideaua, cand a fiert zarzavatul;
  • se mai lasa sa dea intr-un clocot, apoi se toarna zeama de varza, se potriveste de sare si se presara cu verdeata tocata.

+ adauga comentariu pentru Ciorba de praz cu afumaturi COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania