Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Dulceata de mure

Dulceata de mure

Cu un praf de scortisoara, cuisoare si putin suc de lamaie, dulceata de mure are un gust excelent, putand fi servita ca atare sau folosita drept ingredient in prepararea unor deserturi diverse. ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Ciorba de praz cu afumaturi

Reteta adaugata de catre admin in data de 2016-07-31
8.6/10 din 7 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciorba de praz cu afumaturi

Se serveste cu ardei iute.

Ingrediente

  • 1 kg de praz;
  • 300 g de costita afumata;
  • 3 morcovi;
  • 1 pastarnac;
  • 100 g de fidea;
  • 1 lingura de faina;
  • 250 ml de suc de rosii;
  • 250 ml de zeama de varza;
  • 1 lingura de untura;
  • 1 legatura de patrunjel verde;
  • leustean uscat;
  • sare.

Mod de Preparare Ciorba de praz cu afumaturi

  • prazul se curata si se toaca marunt, costita afumata se taie bucatele, apoi se pun la prajit in untura incinsa;
  • morcovii si pastarnacul se curata, se dau pe razatoarea mare, se adauga peste costita, se calesc cateva minute impreuna, apoi se toarna 3 l de apa si se lasa la fiert;
  • separat, se pune la fiert si zeama de varza;
  • faina se rumeneste intr-o oala, se stinge cu sucul de rosii si se adauga in ciorba impreuna cu fideaua, cand a fiert zarzavatul;
  • se mai lasa sa dea intr-un clocot, apoi se toarna zeama de varza, se potriveste de sare si se presara cu verdeata tocata.

+ adauga comentariu pentru Ciorba de praz cu afumaturi COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania