Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Tochitura moldoveneasca

Tochitura moldoveneasca

Tochitura moldoveneasca, un preparat traditional pentru zona Moldovei, va avea un gust de neuitat daca se va folosi un ceaun de tuci si va fi servit cu branza de oi framantata sau cas. ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Ciorba de spanac cu lapte batut

Reteta adaugata de catre admin in data de 2017-05-29
7.3/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciorba de spanac cu lapte batut

O ciorba deosebit de interesanta, gatita, de preferinta, cu spanac proaspat si lapte batut de casa.

Ingrediente

  • 2 kg de spanac;
  • 2 kg de lapte batut;
  • 200 g de ceapa;
  • 3 oua;
  • 100 g de faina;
  • 200 g de smantana;
  • 100 g de sunca afumata.

Mod de Preparare Ciorba de spanac cu lapte batut

  • spanacul se spala si se curata, iar ceapa se toaca marunt;
  • frunzele se pun apoi la fiert in apa clocotita cu sare, alaturi de ceapa;
  • dupa ce au fiert, se scurge apa in alta oala, iar frunzele se toaca marunt, cu un cutit de lemn, si se pun in zeama in care au fiert;
  • din faina si ulei se face un rantas care se stinge cu zeama din spanac, apoi se toarna peste piureul obtinut;
  • se adauga laptele batut, amestecandu-se mereu, ca sa nu se coaguleze; se fierbe pana dispare spuma;
  • ouale se bat cu smantana, iar sunca afumata se taie cubulete si se prajeste;
  • cand supa este gata, se adauga ouale batute si sunca prajita.

Mod de servire

Se serveste cu mamaliga.

+ adauga comentariu pentru Ciorba de spanac cu lapte batut COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania