Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Ciorba de spanac cu lapte batut

Reteta adaugata de catre admin in data de 2017-05-29
7.3/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciorba de spanac cu lapte batut

O ciorba deosebit de interesanta, gatita, de preferinta, cu spanac proaspat si lapte batut de casa.

Ingrediente

  • 2 kg de spanac;
  • 2 kg de lapte batut;
  • 200 g de ceapa;
  • 3 oua;
  • 100 g de faina;
  • 200 g de smantana;
  • 100 g de sunca afumata.

Mod de Preparare Ciorba de spanac cu lapte batut

  • spanacul se spala si se curata, iar ceapa se toaca marunt;
  • frunzele se pun apoi la fiert in apa clocotita cu sare, alaturi de ceapa;
  • dupa ce au fiert, se scurge apa in alta oala, iar frunzele se toaca marunt, cu un cutit de lemn, si se pun in zeama in care au fiert;
  • din faina si ulei se face un rantas care se stinge cu zeama din spanac, apoi se toarna peste piureul obtinut;
  • se adauga laptele batut, amestecandu-se mereu, ca sa nu se coaguleze; se fierbe pana dispare spuma;
  • ouale se bat cu smantana, iar sunca afumata se taie cubulete si se prajeste;
  • cand supa este gata, se adauga ouale batute si sunca prajita.

Mod de servire

Se serveste cu mamaliga.

+ adauga comentariu pentru Ciorba de spanac cu lapte batut COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania