Turta de praz
Tipic olteneasca, imposibil sa nu te multumeasca. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciorba de spanac cu lapte batut
O ciorba deosebit de interesanta, gatita, de preferinta, cu spanac proaspat si lapte batut de casa.
Ingrediente
- 2 kg de spanac;
- 2 kg de lapte batut;
- 200 g de ceapa;
- 3 oua;
- 100 g de faina;
- 200 g de smantana;
- 100 g de sunca afumata.
Mod de Preparare Ciorba de spanac cu lapte batut
- spanacul se spala si se curata, iar ceapa se toaca marunt;
- frunzele se pun apoi la fiert in apa clocotita cu sare, alaturi de ceapa;
- dupa ce au fiert, se scurge apa in alta oala, iar frunzele se toaca marunt, cu un cutit de lemn, si se pun in zeama in care au fiert;
- din faina si ulei se face un rantas care se stinge cu zeama din spanac, apoi se toarna peste piureul obtinut;
- se adauga laptele batut, amestecandu-se mereu, ca sa nu se coaguleze; se fierbe pana dispare spuma;
- ouale se bat cu smantana, iar sunca afumata se taie cubulete si se prajeste;
- cand supa este gata, se adauga ouale batute si sunca prajita.
Mod de servire
Se serveste cu mamaliga.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.