Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,311 oferte
3,178 obiective

Ciorba musceleana cu lapte batut

Reteta adaugata de catre admin in data de 2017-05-29
9.5/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciorba musceleana cu lapte batut

Ciorba din cartofi, morcovi, mazare, fasole verde si rosii, cu lapte batut si presarata cu verdeata.

Ingrediente

  • 200 g de cartofi;
  • 200 g de mazare;
  • 100 g de morcovi;
  • 200 g de rosii;
  • 200 g de fasole verde;
  • 200 g de ceapa;
  • 100 g de patrunjel (radacina);
  • 20 g de marar;
  • 20 g de frunze de patrunjel;
  • 1 l de lapte batut;
  • 30 g de sare;
  • 2 g de piper

Mod de Preparare Ciorba musceleana cu lapte batut

  • cartofii se taie cubulete, zarzavatul si ceapa fideluta, fasolea verde se rupe in bucati, iar rosiile se dau prin razatoare;
  • zarzavatul si ceapa se pun la fiert intr-un litru de apa rece cu sare;
  • se adauga boabele de mazare si fasolea verde;
  • dupa 15 minute, se pun rosiile, cartofii, laptele batut, sarea si piperul;
  • cand cartofii sunt moi, ciorba este gata; se serveste cu verdeata tocata deasupra.

+ adauga comentariu pentru Ciorba musceleana cu lapte batut COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

Va multumim pentru comentariu, acesta va fi publicat dupa moderare.

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania