Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Ciuperci cu sfecla din Oltenia

Reteta adaugata de catre evelyne in data de 2015-10-25
10.0/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciuperci cu sfecla din Oltenia

Mancare de sfecla rosie cu ciuperci si usturoi.

Ingrediente

  • 400 g de ciuperci;
  • 400 g de sfecla rosie;
  • 2 cepe;
  • 75 ml de ulei;
  • 20 g de usturoi.

Mod de Preparare Ciuperci cu sfecla din Oltenia

  • ciupercile se spala in mai multe ape, apoi se taie pestisori si se fierb in apa cu sare;
  • sfecla se fierbe si se da prin razatoare;
  • ceapa calita in ulei se adauga la ciuperci, impreuna cu sfecla si mujdeiul de usturoi, lasandu-se la calit inca cinci minute.

+ adauga comentariu pentru Ciuperci cu sfecla din Oltenia COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania