Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Tocmagi de orez prajiti

Tocmagi de orez prajiti

Sa ferbi 40 dramuri orez in lapte, dar sa fie gros; il pui pe o farfurie si il intinzi ca sa se racoreasca; apoi tai tocmagi de un deget de lungi si de jumatate de grosi; ii tavalesti in ou; ii presar ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Ciuperci umplute ardelenesti

Reteta adaugata de catre admin in data de 2016-08-30
10.0/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciuperci umplute ardelenesti

Ciuperci umplute cu amestec de carne, orez si verdeata, acoperite cu sos de smantana.

Ingrediente

  • 1 kg de ciuperci;
  • 300 g de carne de porc;
  • 30 g de orez;
  • 150 g de ceapa;
  • 150 g de smantana;
  • 50 g de faina;
  • 3 g de boia de ardei;
  • 125 g de untura;
  • 20 g de patrunjel (frunze);
  • 20 g de marar;
  • 25 g de sare;
  • 2 g de piper.

Mod de Preparare Ciuperci umplute ardelenesti

  • ciupercile se curata si se spala, iar coditele se maruntesc;
  • carnea se spala si se da prin masina; verdeata se toaca;
  • separat, se fierbe orezul;
  • ceapa se taie marunt si se caleste in 60 g de untura, dupa care se adauga carnea, sarea piperul, verdeata si coditele de ciuperci;
  • dupa ce s-au prajit, se adauga orezul;
  • se amesteca totul bine si se umplu ciupercile cu compozitia respectiva, apoi se dau la cuptor o jumatate de ora;
  • in restul de untura se caleste faina, se adauga boiaua si se stinge cu smantana (se poate adauga si putina zeama de carne sau lapte);
  • cand sunt gata, ciupercile se servesc cu sosul fierbinte turnat deasupra.

+ adauga comentariu pentru Ciuperci umplute ardelenesti COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania