![](/static/images/reteta-sapt.png)
Salata ca le Nehoiu
O excelenta salata de cruditati, cu telemea si ou fiert, pentru un pranz sanatos si hranitor si o silueta de invidiat. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
![Calculeaza Ruta](http://www.skytrip.ro/_include/gui/title-calculeaza-ruta-right.png)
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Ciuperci umplute ardelenesti
Ciuperci umplute cu amestec de carne, orez si verdeata, acoperite cu sos de smantana.
Ingrediente
- 1 kg de ciuperci;
- 300 g de carne de porc;
- 30 g de orez;
- 150 g de ceapa;
- 150 g de smantana;
- 50 g de faina;
- 3 g de boia de ardei;
- 125 g de untura;
- 20 g de patrunjel (frunze);
- 20 g de marar;
- 25 g de sare;
- 2 g de piper.
Mod de Preparare Ciuperci umplute ardelenesti
- ciupercile se curata si se spala, iar coditele se maruntesc;
- carnea se spala si se da prin masina; verdeata se toaca;
- separat, se fierbe orezul;
- ceapa se taie marunt si se caleste in 60 g de untura, dupa care se adauga carnea, sarea piperul, verdeata si coditele de ciuperci;
- dupa ce s-au prajit, se adauga orezul;
- se amesteca totul bine si se umplu ciupercile cu compozitia respectiva, apoi se dau la cuptor o jumatate de ora;
- in restul de untura se caleste faina, se adauga boiaua si se stinge cu smantana (se poate adauga si putina zeama de carne sau lapte);
- cand sunt gata, ciupercile se servesc cu sosul fierbinte turnat deasupra.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.