Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Ciuperci umplute ardelenesti

Reteta adaugata de catre admin in data de 2016-08-30
10.0/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciuperci umplute ardelenesti

Ciuperci umplute cu amestec de carne, orez si verdeata, acoperite cu sos de smantana.

Ingrediente

  • 1 kg de ciuperci;
  • 300 g de carne de porc;
  • 30 g de orez;
  • 150 g de ceapa;
  • 150 g de smantana;
  • 50 g de faina;
  • 3 g de boia de ardei;
  • 125 g de untura;
  • 20 g de patrunjel (frunze);
  • 20 g de marar;
  • 25 g de sare;
  • 2 g de piper.

Mod de Preparare Ciuperci umplute ardelenesti

  • ciupercile se curata si se spala, iar coditele se maruntesc;
  • carnea se spala si se da prin masina; verdeata se toaca;
  • separat, se fierbe orezul;
  • ceapa se taie marunt si se caleste in 60 g de untura, dupa care se adauga carnea, sarea piperul, verdeata si coditele de ciuperci;
  • dupa ce s-au prajit, se adauga orezul;
  • se amesteca totul bine si se umplu ciupercile cu compozitia respectiva, apoi se dau la cuptor o jumatate de ora;
  • in restul de untura se caleste faina, se adauga boiaua si se stinge cu smantana (se poate adauga si putina zeama de carne sau lapte);
  • cand sunt gata, ciupercile se servesc cu sosul fierbinte turnat deasupra.

+ adauga comentariu pentru Ciuperci umplute ardelenesti COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania