7,297 oferte
3,178 obiective

Ciuperci umplute cu branza si verdeata

Reteta adaugata de catre monica in data de 2013-12-02
7.0/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciuperci umplute cu branza si verdeata

Ciuperci umplute cu amestec de ceapa, usturoi, patrunjel verde, branza si bulion, la cuptor.

Ingrediente

  • 1 kg de ciuperci;
  • 250 g de telemea de oaie;
  • 150 g de unt;
  • 2 linguri de bulion;
  • 1 lingura de faina;
  • 3 legaturi de ceapa verde;
  • 1 legatura de usturoi verde;
  • 1 legatura de patrunjel verde;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Ciuperci umplute cu branza si verdeata

  • ciupercile se curata de coji si de codite, se spala in mai multe ape, apoi palarioarele se aseaza intr-o tava unsa cu unt;
  • ceapa, usturoiul si patrunjelul se taie marunt si se calesc in putin unt, alaturi de coditele tocate ale ciupercilor;
  • se adauga faina, sare si piper dupa gust, dupa care se mai calesc putin si se sting cu bulionul diluat cu o lingura de apa, lasandu-se pe foc pentru inca un clocot;
  • la final se adauga branza taiata cubulete;
  • cu aceasta compozitie se umplu cipercile si se dau la cuptor pentru 30 de minute.

+ adauga comentariu pentru Ciuperci umplute cu branza si verdeata COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania