7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Spanac de curechi vanat

Spanac de curechi vanat

Intai se spala curechiul tare bine si-l oparesti de doua ori cu apa clocotita; apoi il pui de ferbe moale si strecurandu-l, ii faci rumineala de-abia galbana de faina cu grasime; si taind curechiul ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Conopida cu sos de cascaval

Reteta adaugata de catre monica in data de 2015-09-30
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Conopida cu sos de cascaval

Conopida, mazare, porumb si morcovi cu sos, verdeata si cascaval ras.

Ingrediente

  • 1 conopida mijlocie (750 g);
  • 2 morcovi;
  • 1 ceapa;
  • 150 g de mazare;
  • 100 g de porumb;
  • 200 ml de lapte;
  • 1 lingura de faina;
  • 1 lingura de ulei;
  • 1 legatura de verdeata;
  • 30 g de unt;
  • 150 g de cascaval ras;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Conopida cu sos de cascaval

  • conopida se desface in buchetele, care se fierb timp de 10 minute;
  • dupa ce se curata si se spala, morcovii se taie cubulete si se fierb impreuna cu mazarea si porumbul;
  • ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei pana devine transparenta;
  • faina se dizolva in laptele rece, apoi amestecul se pune la fiert la foc mic, amestecand continuu cu o lingura de lemn, pana se ingroasa sosul;
  • se stinge focul si se incorporeaza untul, 100 g de cascaval ras, putin piper si sare dupa gust;
  • dupa ce se scurg, legumele se distribuie in farfurii, se presara cu sare si piper (tinand insa cont si de cantitatea de condimente din sos), apoi se stropesc cu sos; deasupra se presara verdeata tocata si restul de cascaval ras.

+ adauga comentariu pentru Conopida cu sos de cascaval COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania