7,297 oferte
3,178 obiective

Cotlet de berbec cu ciuperci

Reteta adaugata de catre evelyne in data de 2014-07-31
8.0/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Cotlet de berbec cu ciuperci

Cotlet de berbecut cu ceapa si slanina afumata, gatit in vin rosu cu mirodenii si ciuperci.

Ingrediente

  • 2-3 cotlete de berbec;
  • 100 g de slanina afumata;
  • 200 g de ciuperci;
  • 2 cepe;
  • 2 pahare de vin rosu;
  • 1 lingura de faina;
  • 2 linguri de ulei;
  • cimbru;
  • 2-3 foi de dafin;
  • 1 legatura de patrunjel verde;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Cotlet de berbec cu ciuperci

  • ceapa si slanina se taie si se pun la prajit in ulei;
  • se prajesc si cotletele, apoi, dupa ce s-au rumenit, se transfera intr-un alt vas, in care se adauga slanina, ceapa si faina;
  • se amesteca, dupa care se toarna vinul rosu si un pahar de apa fierbinte;
  • se pun si ciupercile spalate si taiate felii, foile de dafin, cimbrul, patrunjelul tocat, sare si piper;
  • se da la cuptor pentru 1 ora si 30 de minute.

+ adauga comentariu pentru Cotlet de berbec cu ciuperci COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania