Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Cotlet la gratar cu salata de verdeturi

Reteta adaugata de catre monica in data de 2016-11-29
1.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Cotlet la gratar cu salata de verdeturi

Cotlete de porc la gratar cu salata de ceapa verde si usturoi de primavara, patrunjel si otet balsamic.

Ingrediente

  • 4 cotlete de porc;
  • 4 fire de ceapa verde;
  • 4 fire de usturoi verde;
  • 100 g de frunze de patrunjel;
  • 1 lingurita de zahar;
  • 1 lingura de coaja de lamaie rasa;
  • 2 linguri de otet balsamic;
  • 50 ml de ulei;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Cotlet la gratar cu salata de verdeturi

  • cotletele se spala, se usuca cu un servet si se presara cu piper si putin zahar, apoi se frig pe o parte, pe un gratar incins si uns in prealabil cu ulei, la foc mediu, timp de 4-5 minute pe fiecare parte;
  • verdeturile se spala, se lasa sa se scurga si se toaca marunt, dupa care se amesteca intr-un castron cu coaja de lamaie, sare, piper si otetul balsamic;
  • se servesc cotletele calde, impreuna cu salata.

+ adauga comentariu pentru Cotlet la gratar cu salata de verdeturi COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania