Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Crema de caise

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-11-08
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Crema de caise

Un desert cu adevarat special, cu un gust delicios si un aspect deosebit, de preparat la ocazii.

Ingrediente

  • 1 kg de caise;
  • 6 oua;
  • 2 l de lapte;
  • 400-500 g de zahar;
  • 100 g de faina;
  • 2 plicuri de zahar vanilat.

Mod de Preparare Crema de caise

  • 750-800 g de caise se curata de coaja si de samburi, apoi se fierb cateva minute cu 100-125 g de zahar; se face un piure, care se pune la rece;
  • cele 6 galbenusuri se amesteca cu restul de zahar si faina, se adauga laptele caldut si se fierbe compozitia obtinuta pe baie de aburi pana se ingroasa;
  • se incorporeaza albusurile batute spuma ca pentru bezele, zaharul vanilat si piureul de caise, amestecand usor, de jos in sus;
  • dupa ce s-a racit, se pune 2-3 ore la frigider;
  • se serveste in cupe, cu sferturi de caise deasupra pudrate cu zahar sau ornate cu frisca.

+ adauga comentariu pentru Crema de caise COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania