
Salata de castraveti cu marar si usturoi
Una dintre cele mai simple retete de preparat in sezonul legumelor. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
- Cetatea Poenari Arges
- Cheile NereiCaras-Severin
- Lacul SurducTimis
- Palatul Stirbei de la BufteaIlfov
- Statuia lui Avram Iancu din CampeniAlba
- Biserica de lemn Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil din SalcutaBistrita-Nasaud
- Rezervatia Naturala Lunca cu lalea pestrita Valea SalajuluiSalaj
- Lacul BratesGalati
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Crema de zahar ars
Crema de zahar ars, un desert usor de preparat si cu placere mancat.
Ingrediente
- 1 l de lapte;
- 8 oua;
- 16 linguri de zahar;
- 2 plicuri de zahar vanilat;
- sare.
Mod de Preparare Crema de zahar ars
- se topesc 8 linguri de zahar cu un strop de apa intr-o oala de 4 l; dupa ce zaharul s-a topit, se ia oala de pe foc si se roteste, astfel incat sa se tapeteze peretii acesteia cu zaharul topit, apoi se lasa sa se raceasca;
- ouale se bat cu un praf de sare si zaharul ramas; se adauga si zaharul vanilat, batand bine cu un tel;
- se toarna apoi laptele si se amesteca pana se omogenizeaza compozitia;
- aceasta se toarna in oala tapetata cu zaharul topit, care se aseaza intr-un vas cu apa, la bain-marie, dandu-se totul la cuptor pentru 1 ora.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.