7,297 oferte
3,178 obiective

Dovlecei cu nuca

Reteta adaugata de catre admin in data de 2016-10-30


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Dovlecei cu nuca

Dovlecei dinstuiti in unt, cu miez de nuca si patrunjel verde.

Ingrediente

  • 350-500 g de dovlecei;
  • 12-16 jumatati de miez de nuca;
  • 2 linguri de patrunjel verde tocat;
  • 40-50 g de unt;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Dovlecei cu nuca

  • dovleceii se spala, se sterg cu un servet de bucatarie, apoi li se indeparteaza capetele, se taie in felii subtiri, se pun intr-o strecuratoare si se presara sare peste ei, lasandu-i la scurs; dupa aceea, se clatesc cu apa rece si se usuca cu hartie absorbanta;
  • bucatile de nuca se taie nu foarte marunt;
  • untul se incinge intr-o tigaie pana face spuma, apoi se adauga feliile de dovlecei si se lasa la dinstuit 5-6 minute, la foc potrivit (trebuie sa fie moi, nu pastosi);
  • se sareaza si se pipereaza, apoi se presara nuca si patrunjelul tocat.

+ adauga comentariu pentru Dovlecei cu nuca COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania