Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Dovlecei umpluti cu limba

Reteta adaugata de catre admin in data de 2017-04-30
8.5/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Dovlecei umpluti cu limba

Dovlecei umpluti cu pasta de limba cu marar si ou fiert, asezonati cu morcovi si serviti cu sos de rosii.

Ingrediente

  • 1 kg de dovlecei;
  • 700 g de limba;
  • 2 oua;
  • 100 g morcovi;
  • 100 g de ceapa;
  • 2 fire de marar;
  • 25 g sare;
  • 15 g de piper.

Mod de Preparare Dovlecei umpluti cu limba

  • dovleceii se curata, se oparasc si se lasa sa se raceasca;
  • limba se fierbe, se curata de pielite si se trece de doua ori prin masina de tocat carne;
  • ceapa se taie marunt, se rumeneste in ulei si se amesteca cu pasta facuta din limba, apoi totul se condimenteaza cu piper, sare si marar;
  • dovleceii se umplu cu aceasta compozitie , iar in mijloc se introduce cate un ou fiert intreg;
  • morcovii se fierb si se taie julien, apoi se aseaza langa dovlecei, care se dau la cuptor pentru 15-20 de minute;
  • se servesc felii, cu sos de rosii.

+ adauga comentariu pentru Dovlecei umpluti cu limba COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania