Medalion ardelenesc cu ciuperci
Gatit din muschi de porc si ciuperci, medalionul ardelenesc este un preparat delicios. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Dulceata de coaja de harbuz
Pregatita de gospodinele de la Dunare, dulceata de coaja de harbuz face deliciul tuturor.
Ingrediente
- 1 kg de coaja groasa de pepene verde;
- 1 kg de zahar;
- 1,5 l de apa;
- 2 linguri de zeama de lamaie.
Mod de Preparare Dulceata de coaja de harbuz
- coaja de pepene verde se taie cubulete si se pune la fiert in apa; dupa ce se inmoaie, se scot cubuletele si se pun pe o sita, sa se scurga;
- in aceeasi apa se pune zaharul si fierbe un sirop;
- se adauga cuburile si se mai lasa sa fiarba;
- cand e destul de bine legat, se adauga zeama de lamaie, se mai da in 2-3 clocote si e gata de pus in borcane.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.