7,297 oferte
3,178 obiective

Dulceata de coaja de harbuz

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-08-12
9.5/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Dulceata de coaja de harbuz

Pregatita de gospodinele de la Dunare, dulceata de coaja de harbuz face deliciul tuturor.

Ingrediente

  • 1 kg de coaja groasa de pepene verde;
  • 1 kg de zahar;
  • 1,5 l de apa;
  • 2 linguri de zeama de lamaie.

Mod de Preparare Dulceata de coaja de harbuz

  • coaja de pepene verde se taie cubulete si se pune la fiert in apa; dupa ce se inmoaie, se scot cubuletele si se pun pe o sita, sa se scurga;
  • in aceeasi apa se pune zaharul si fierbe un sirop;
  • se adauga cuburile si se mai lasa sa fiarba;
  • cand e destul de bine legat, se adauga zeama de lamaie, se mai da in 2-3 clocote si e gata de pus in borcane.

+ adauga comentariu pentru Dulceata de coaja de harbuz COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania