7,297 oferte
3,178 obiective

Alege un Judet

Obiective

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti
Cartofe cu sardele

Cartofe cu sardele

Sa speli cartofele si sa le cureti; pune putin unt intr-o tingire sa-l topesti, apoi tavalind fiestecare cartofa in faina o pune in unt si le lasa acoperite pana se ruminesc; apoi ungi o farfurie cu u ...

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

“E-Bookfest” 2011: Cel mai asteptat Salon al Cartii aduce volume electronice, concerte si lansari. Vezi programul

“E-Bookfest” 2011: Cel mai asteptat Salon al Cartii aduce volume electronice, concerte si lansari. Vezi programul

Salonul International al Cartii „Bookfest” si-a deschis portile, miercuri, la Bucuresti. Ajuns la a VI-a editie, evenimentul se desfasoara in perioada 25-29 mai, la complexul Romexpo. Intrarea este libera, iar programul de vizitare incepe la ora 10:00 si se termina la ora 22:00.

Conform organizatorilor, invitata de onoare din acest an este Ungaria, care ofera Salonului de carte doua concerte. Acestea vor fi sustinute de Codex, o formatie de muzica veche si duo-ul de percutie si tambal Bágyi Balázs & P. Szabó Dániel (prelucrari de muzica traditionala central – si est-europeana, cu elemente de jazz si de muzica libera).

Concerte si spectacole

Organizatorii anunta o serie de concerte ale unor artisti consacrati. Printre acestia, Mircea Tiberian, Mike Godoroja & The Blue Spirits, TAXI si Poesis.

De asemenea, Teatrul Masca, condus de actorul Mihai Malaimare, va sustine o serie de spectacole pe scenele Bookfest: „Gardienii se Intorc”, „Ex Libris”, „Prostia Omeneasca”, „Muzeul viu” – statui vivante.

Lansari si reduceri

Editurile au pregatit sute de evenimente interesante pentru editia din acest an a Bookfest. Editura Trei, de pilda, lanseaza pe piata volumul regretatului Alex Leo Serban – „Alte camere, alte glasuri de ieri”, iar Publica ne tenteaza cu reduceri de 20%.

Vezi aici programul complet al Salonului Bookfest 2011

Humanitas ne propune seria de autor Herta Müller cu volumul „Omul este un mare fazan pe lume” sau cartea lui Gabriel Liiceanu „Itinerariile unei vieti: E.M. Cioran. Apocalipsa dupa Cioran”.

Alex Mihai Stoenescu ne incanta la Rao cu „Istoria Olteniei”, iar All ne pro¬pune „Enciclopedia Gale a fenomenelor neobisnuite si inexpli¬cabile”.

Carti electronice

Editorii vin anul acesta la Bookfest si cu o interesanta oferta electronica. Intr-o perioada in care e-book-urile devin din ce in ce mai cautate, ofertele sunt mai mult decat binevenite.

In timp ce vanzarile de carte tiparita au inregistrat scaderi semnificative, cartile electronice prind avant. In Statele Unite, vanzarile de astfel de dispozitive s-au triplat, iar Amazon.com, cel mai mare portal de comert electronic la nivel mondial, a anuntat recent ca a atins un moment istoric: vinde mai multe carti electronice decat tiparite. Mai precis, pentru fiecare 100 carti tiparite vandute, au fost cumparate 105 electronice.

In Romania, editurile pregatesc pentru acest an peste 2.000 de titluri pentru cartile electronice.

Etichete: concerte Bucuresti reduceri Bookfest 2011 Salon carte electronic lansari Romexpo

"“E-Bookfest” 2011: Cel mai asteptat Salon al Cartii aduce volume electronice, concerte si lansari. Vezi programul " citeste si:
+ adauga comentariu pentru “E-Bookfest” 2011: Cel mai asteptat Salon al Cartii aduce volume electronice, concerte si lansari. Vezi programul COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Cazare Romania