Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Tocana dobrogeana de porc

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-09-15
9.7/10 din 6 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Tocana dobrogeana de porc

Pentru un pranz copios, tocana dobrogeana de porc e alegerea perfecta.

Ingrediente

  • 1, 1 kg de carne de porc;
  • 1 kg de ceapa;
  • 1 kg de rosii;
  • 1 kg de ardei gras;
  • 500 g de orez;
  • 200-250 ml de supa;
  • 100 ml de vin;
  • 200 ml de ulei;
  • 10 g de boia;
  • 50 g de sare;
  • 3 g de piper.

Mod de Preparare Tocana dobrogeana de porc

  • carnea se taie marunt, sa sareaza, se pipereaza si se rumeneste in ulei; se scoate apoi pe o farfurie;
  • ceapa se taie pestisor si se caleste in acelasi ulei; se stinge cu supa si boia;
  • se adauga carnea si se fierbe la foc mic;
  • ardeiul se taie julien, iar rosiile cuburi;
  • cand carnea este aproape gata, se adauga orezul si ardeiul;
  • se pun rosiile deasupra si se baga la cuptor;
  • spre final, se potriveste la gust cu vin si sare.

+ adauga comentariu pentru Tocana dobrogeana de porc COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania