
Mazare verde cu marole capatane
Tai marolele in patru parti si le oparesti cu apa clocotita; scurgi apa, apoi pui in tingire unt sau grasime si un rand de mazare verde si un rand de marole, si la mijloc un pui prajit si lasi sa scad ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Tocana dobrogeana de porc
Pentru un pranz copios, tocana dobrogeana de porc e alegerea perfecta.
Ingrediente
- 1, 1 kg de carne de porc;
- 1 kg de ceapa;
- 1 kg de rosii;
- 1 kg de ardei gras;
- 500 g de orez;
- 200-250 ml de supa;
- 100 ml de vin;
- 200 ml de ulei;
- 10 g de boia;
- 50 g de sare;
- 3 g de piper.
Mod de Preparare Tocana dobrogeana de porc
- carnea se taie marunt, sa sareaza, se pipereaza si se rumeneste in ulei; se scoate apoi pe o farfurie;
- ceapa se taie pestisor si se caleste in acelasi ulei; se stinge cu supa si boia;
- se adauga carnea si se fierbe la foc mic;
- ardeiul se taie julien, iar rosiile cuburi;
- cand carnea este aproape gata, se adauga orezul si ardeiul;
- se pun rosiile deasupra si se baga la cuptor;
- spre final, se potriveste la gust cu vin si sare.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.