7,297 oferte
3,178 obiective

Alege un Judet

Obiective

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti
Stevie pane ca la Hunedoara

Stevie pane ca la Hunedoara

Frunze de stevie pane cu mujdei de usturoi. ...

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)
10.0/10 din 1 vot

Festivalul Untold promoveaza Transilvania: doua circuite turistice vor fi puse la dispozitia participantilor

Festivalul Untold promoveaza Transilvania: doua circuite turistice vor fi puse la dispozitia participantilor

Editia din acest an a celui mai mare festival de muzica electronica din Romania - UNTOLD va avea loc in perioada 4-7 august in Cluj, cand pe scena vor urca primii cinci DJ ai lumii - Dimitri Vegas & Like Mike, Armin Van Buuren, Hardwell, Martin Garrix, Tiesto, alaturi de alti peste 150 de artisti internationali de renume, printre care: Afrojack, Faithless, Parov Stelar, Ummet Ozcan, Chase and Status DJ Set, Dannic etc. Bucurandu-se de un succes semnificativ la editia anterioara, UNTOLD a fost desemnat Best Major Festival in cadrul European Festival Awards 2015, dar a primit si titlul de Brandul Anului 2015 din partea celui mai de seama reprezentant national al industriei de marketing si comunicare, International Advertising Association Romania (IAA).

In 2016, UNTOLD isi propune sa fie mai mult decat un festival de muzica si sa devina un ambasador si un deschizator de drumuri pentru turistii care participa la cea mai tare experienta muzicala a anului 2016, lansand campania "Transilvania All Inclusive". Astfel, in parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Turism, bratara UNTOLD va oferi in perioada 5-19 august reduceri in toate obiectivele turistice importante din Transilvania, transformand intrega regiune in cel mai mare resort din lume. Participantii la acest eveniment muzical vor primi mult mai mult decat muzica si vor face cunostinta cu una dintre cele mai frumoase si pitoresti tinuturi din Europa.

Organizatorii festivalului, impreuna cu TUI Travel Center au pregatit doua circuite turistice incepand din nordul Transilvaniei si pana in sudul regiunii. Indrumati de un ghid specializat, turistii pot sa descopere Alba Iulia, Sibiul, Brasovul, Sighisoara, Salina Turda sau bisericile fortificate din zonele Viscri, Prejmer, Cimitirul Vesel de la Sapanta, cele mai impresionante biserici de lemn din Barsana si Ieud, dar si celebra calatorie cu Mocanita. Toate aceste destinatii, care fac din regiunea din inima Romaniei una dintre cele mai frumoase povesti de istorie, dar si de legende scrise vreodata, vor oferi o experienta de neuitat celor veniti la care pasesc pentru prima data in Transilvania.
 



"Festivalul Untold promoveaza Transilvania: doua circuite turistice vor fi puse la dispozitia participantilor" citeste si:
+ adauga comentariu pentru Festivalul Untold promoveaza Transilvania: doua circuite turistice vor fi puse la dispozitia participantilor COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Cazare Romania