Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Ficat de vitel cu oua si cartofi

Reteta adaugata de catre admin in data de 2014-08-10
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ficat de vitel cu oua si cartofi

Ficat de vitel cu oua si cartofi, presarat cu cascaval ras si verdeata, la cuptor.

Ingrediente

  • 1/2 kg de ficat de vitel;
  • 6 cartofi potriviti;
  • 5 oua;
  • 100 g de cascaval sau telemea;
  • verdeata;
  • ulei;
  • sare.

Mod de Preparare Ficat de vitel cu oua si cartofi

  • dupa ce se curata si se spala, cartofii se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare;
  • ficatul se curata, se taie felii si se prajeste, iar ouale se bat ca pentru omleta;
  • intr-un vas uns cu ulei, se aseaza, in straturi: cartofi, ficat, cartofi, peste care se toarna ouale si se razuieste cascavalul;
  • se da la cuptor, la foc potrivit, iar cand e aproape gata, se presara verdeata tocata marunt.

+ adauga comentariu pentru Ficat de vitel cu oua si cartofi COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania