
Chiftelute de peste
Facute de obicei din fileuri de peste cu oase fine, reprezinta un delicios aperitiv specific Dobrogei. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
- Cetatea Poenari Arges
- Cheile NereiCaras-Severin
- Lacul SurducTimis
- Palatul Stirbei de la BufteaIlfov
- Rezervatia naturala 12 ApostoliSuceava
- Schitul Sfanta Maria din TechirghiolConstanta
- Biserica Sfintii Apostoli Petru si Pavel din Targu JiuGorj
- Biserica de lemn Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil din RebrisoaraBistrita-Nasaud
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Frigarui de berbec
Frigarui cu carne de berbec, rosii, ceapa si ardei.
Ingrediente
- 1,5 kg de pulpa de berbec;
- 150 g de rosii;
- 150 g de ceapa;
- 150 g de ardei gras;
- 100 ml de ulei;
- 10 g de sare;
- 1 g de piper;
- 1 g de cimbru.
Mod de Preparare Frigarui de berbec
- carnea se taie in cubulete a cca. 10-15 gr; se condimenteaza cu sare, piper si cimbru;
- ceapa se desface foi si se taie patratele, la fel rosiile si ardeii;
- se pun alternativ pe bete de frigarui, se ung cu ulei si se pun la gratar.
Mod de servire
Se servesc calde, cu garnitura de pilaf, mazare si cartofi prajiti.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare



Fii primul care comenteaza asta.