7,309 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Plachie de peste ca la Comana

Plachie de peste ca la Comana

Plachia din zona Comana este o mancare aparte din peste care se pregateste mai cu seama cu ocazia sarbatorilor pascale, fiind usoara pentru digestie. Dupa o veche practica culinara a zonei, pestele tr ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Friptura craioveana de vita

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-10-27
8.8/10 din 5 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Friptura craioveana de vita

Friptura de vita cu ciuperci si rosii, fiarta in vin si servita cu smantana si patrunjel verde.

Ingrediente

  • 800 g de pulpa de vita;
  • 100 g de ciuperci;
  • 300 g de rosii;
  • 30 g de usturoi;
  • 100 ml de vin rosu;
  • 80 ml de ulei;
  • 150 g de smantana;
  • 150 g de ceapa;
  • 30 g de patrunjel (frunze);
  • 2 g de ienibahar praf;
  • 25 g de sare;
  • 1 g de piper.

Mod de Preparare Friptura craioveana de vita

  • carnea se curata de vine si pielite, se spala si se taie in bucati potrivite;
  • ceapa se toaca marunt si se inabuse, impreuna cu carnea, in uleiul incins; se adauga, dupa necesitate, putina apa calda;
  • rosiile se curata de pielite si samburi, ciupercile se taie in felioare mici, iar usturoiul se piseaza;
  • dupa ce carnea s-a inmuiat, se adauga rosiile, usturoiul, ienibaharul, sarea, vinul, ciupercile si piperul;
  • friptura se da apoi la cuptor timp de 20 de minute;
  • se serveste cu smantana si patrunjel verde tocat marunt desupra.

+ adauga comentariu pentru Friptura craioveana de vita COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania