Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Friptura inabusita de pui cu garnitura de fasole verde

Reteta adaugata de catre visanraluca in data de 2012-06-20
9.1/10 din 7 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Friptura inabusita de pui cu garnitura de fasole verde

Ciocanele de pui cu garnitura de fasole verde cu rosii.

Ingrediente

  • 1 kg de ciocanele de pui;
  • 1 kg de fasole verde;
  • 4 rosii;
  • 2 cepe;
  • 1 morcov;
  • 100 ml de ulei;
  • 1 legatura de marar si patrunjel;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Friptura inabusita de pui cu garnitura de fasole verde

  • ciocanelele de pui se spala, se ung cu ulei, se sareaza si se pipereaza, apoi se aseaza intr-o tava, se toarna 2 cesti de apa si se dau la cuptor, la foc iute, timp de 15-20 de minute;
  • ceapa se curata, se taie marunt si se caleste putin in ulei, dupa care se adauga morcovul ras si fasolea verde; se toarna o ceasca de apa si se lasa sa se inabuse 10-15 minute;
  • se rastoarna legumele inabusite intr-un vas termorezistent, se pun rosiile taiate rondele si se da la cuptor pentru 10-15 minute;
  • la servire, peste friptura si garnitura de fasole verde se presara verdeata fin tocata.

+ adauga comentariu pentru Friptura inabusita de pui cu garnitura de fasole verde COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania