Pulpe de pui la gratar
Pulpe de pui, fragezite in bere cu usturoi si prajite pe gratar. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Galuste cu mamaliga
Galuste din mamaliga cu sos de rosii, gratinate la cuptor.
Ingrediente
- 300 g de malai fin;
- 50 g de unt;
- 50 g de parmezan;
- 400 g de pulpa de rosii;
- 1/2 ceapa;
- ulei;
- 1 foaie de dafin;
- sare si piper.
Mod de Preparare Galuste cu mamaliga
- se pune la fiert 1 l de apa cu putina sare, iar cand fierbe, se adauga malaiul, amestecand energic, ca sa nu se formeze cocoloase; se lasa apoi sa fiarba timp de 40 de minute, amestecand la intervale de 4-5 minute;
- cand e gata, se stinge focul si se pun 30 g de unt si parmezanul;
- mamaliga se varsa apoi pe o suprafata umeda si, cu ajutorul unei spatule, se intinde intr-un strat de 2 cm, care se lasa la racit;
- ceapa se curata, se taie marunt si se caleste usor in ulei;
- dupa ce prinde culoare, se adauga pulpa de rosii si foaia de dafin, potrivindu-se de sare si piper si lasandu-se la foc viu pentru 15 minute;
- cu ajutorul unui pahar intors, se taie rondele din mamaliga, care se pun intr-un vas uns cu unt;
- peste se aseaza un strat din amestecul de rosii, apoi inca unul de rondele de mamaliga; deasupra se pun cateva bucatele de unt si se da la cuptor pentru 15 minute, sa se gratineze.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.