Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,312 oferte
3,178 obiective

Galuste de mamaliga cu ciuperci

Reteta adaugata de catre monica in data de 2015-09-27
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Galuste de mamaliga cu ciuperci

Galuste de mamaliga umplute cu sos de ciuperci preparat cu vin alb.

Ingrediente

  • 400 g de malai;
  • 300 g de unt;
  • 100 g de cascaval;
  • 400 g de ciuperci;
  • 200 ml de vin alb;
  • 1 ceapa mare;
  • 1 lamaie;
  • 50 ml de lapte;
  • 2 galbenusuri;
  • 100 g de miez de paine;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Galuste de mamaliga cu ciuperci

  • se face o mamaliguta in care se incorporeaza 100 g de unt si cascavalul ras;
  • ceapa se toaca si se caleste cu sare, piper si zeama de la o jumatate de lamaie, apoi se adauga vinul alb si se prepara un sos;
  • ciupercile se taie feliute si se fierb in sosul obtinut, lasandu-le sa scada la foc mic;
  • se ia o lingura mare de mamaliga, se scobeste, se umple cu sosul de ciuperci si se acopera tot cu mamaliga;
  • se amesteca laptele cu miezul de paine, galbenusurile si putina sare, se bat bine, apoi se tavalesc galustele prin acest amestec si se rumenesc in restul de unt infierbantat.

Mod de servire

Se servesc calde.

+ adauga comentariu pentru Galuste de mamaliga cu ciuperci COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania