Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,316 oferte
3,176 obiective

Ghebe murate

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-08-11
8.9/10 din 8 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ghebe murate

Se asorteaza cu o gramada de mancaruri, dar sunt bune si neinsotite.

Ingrediente

  • 2 kg de ghebe;
  • 700 ml de otet;
  • 2-3 foi de dafin;
  • 1 lingura de zahar;
  • 1 lingurita de piper;
  • 50 g de sare;
  • usturoi, dupa gust.

Mod de Preparare Ghebe murate

  • ciupercile se curata de cozi si se spala bine;
  • se pun la fiert 3 l de apa cu 300 ml de otet;
  • cand apa incepe sa clocoteasca, se pun ciupercile si se lasa la fiert 10 minute; dupa aceea, cratita se ia de pe foc si se mai lasa acoperita inca 10 minute;
  • ciupercile se iau apoi cu o strecuratoare si se transfera intr-un vas cu apa rece, dupa care se scurg bine;
  • se adauga usturoi dupa gust si se aseaza in borcane;
  • se fierbe o compozitie formata din 1 l de apa, 400 ml de otet, sarea, piperul, zaharul si foile de dafin, si se toarna peste ciupercile din borcan.

+ adauga comentariu pentru Ghebe murate COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania