Oua umplute cu pasta de ansoa
Oua umplute cu pasta de ansoa, un aperitiv deosebit, usor de preparat. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ghiudem
Specific dobrogean, ghiudemul se prepara din carne de vita si de mistret, cu slanina si condimente.
Ingrediente
- 400 g de carne de vita;
- 400 g de carne de mistret;
- 100 g de slanina cruda;
- 100 g de osanza;
- 1/2 l de vin;
- mate de vita;
- usturoi;
- chimen;
- sare si piper.
Mod de Preparare Ghiudem
- carnea, osanza si slanina se dau prin masina de tocat, apoi se amesteca;
- pasta obtinuta se freaca cu sare si condimente si se inmoaie in vin;
- se umplu matele cu aceasta compozitie, se leaga ghiudemul obtinut si se pune la vant trei zile.
Mod de servire
Se serveste uscat.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.