7,309 oferte
3,178 obiective

Setari Cautare

  • Judet
  • Localitate
  • Tip Unitate
  • Clasificare Unitate
  • Denumire
  • Recomandat pentru
  • Facilitati
Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti
Clatite cu cacao

Clatite cu cacao

Clatite cu cacao, negrute si bunute. ...

Bilete de Avion

Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Hoteluri in judetul Dolj

Dolj, Craiova
Hotel Golden House

Hotel Golden House este amplasat in apropiere de centrul orasului Craiova, langa Parcul Mihai Bravul, fiind gazduit de o constructie din jurul anului 1890, pastrand inca elegantul stil neo-eclectic si facand parte din Patrimoniul National.

Dolj, Craiova
Hotel Green House

Hotel Green House este amplasat in municipiul Craiova, in apropierea zonei centrale, dispunand de conditii moderne si confortabile de petrecere a vacantei sau a unui demers de afaceri in zona.

Dolj, Craiova
Hotel Grim

Hotel Grim este amplasat in municipiul Craiova, asteptandu-si turistii intr-un ambient rafinat, modern si intim, zilele frumoase petrecute in spatiul racoros al splendidei gradini de vara vor deveni clipe de neuitat.

Dolj, Craiova
Hotel Helin

Hotelul Helin situat estul orasului Craiova, este amplasat la doar 10 minute de centru si aproximativ 3-4 minute de aeroport, pe artera principala ce ducede la Bucurestiul spre Timisoara, Arad si Oradea.

Dolj, Ghercesti
Hotel Helin Aeroport

Hotel Helin Aeroport este amplasat in comuna Ghercesti, la doar 4 km departare de Craiova,  aproape de aeroport. Hotelul impresioneaza prin amenajarile moderne, luxoase, precum si prin multitudinea facilitatilor de relaxare chiar si pentru cel ...

Dolj, Craiova
1.0/10 din 1 vot
Hotel Jiu

Hotel Jiu este amplasat in partea centrala a municipiului Craiova, pe DN E70, care face legatura intre Bucuresti si vestul tarii. Hotelul reprezinta o unitate de cazare cu traditii in zona, cu posibilitati de cazare dispunse pe cele patru nivele, pe ...

Dolj, Malu Mare
1.0/10 din 1 vot
Hotel Lotus

Hotel Lotus este amplasat in localitatea Malu Mare, la aproximativ 10 km departare de Craiova, in vecinatatea unui lac amenajat pentru partidele de pescuit sportiv sau de agrement. Hotel Lotus este dotat cu o piscina luminata nocturn, fiind un refug...

Dolj, Craiova
10.0/10 din 2 voturi
Hotel Oltenia

Amplasat, ideal, in apropierea Centrului Comercial Electroputere Mall, la doar 7 minute fata de centrul orasului si 5 minute de Aeroport, Hotel Oltenia vine in intampinarea tuturor celor interesati de confort si intimitate, oferind posibilitatea ...

Dolj, Calafat
Hotel Panoramic

Hotel Panoramic este amplasat in municipiul Calafat, pe malul stang al Dunarii,  orasul rozelor, stejarilor seculari si ai castanilor, la aproximativ 90 km departare de Craiova. Este o unitate de cazare recent renovata si modernizata, in oaza d...

Dolj, Craiova
Hotel Parc

Hotel Parc este amplasat in municipiul Craiova, in partea sa centrala, oferind servicii moderne de cazare, de inalt standard, toate adaptate cerintelor turismului de calitate.

Dolj, Craiova
Hotel Plaza

Hotel Plaza este situat in zona centrala a orasului, aproape de Casa Studentilor si de Universitate.

Dolj, Craiova
Hotel Plushotel

Hotel Plus este situat in imediata vecinatate a Vamii Craiova si de asemenea a platformei industriale Ford, pozitionarea fiind ideala pentru persoanele aflate in interes de afaceri in zona.

Dolj, Craiova
Hotel Sport

Hotelul Sport a fost conceput pentru a oferi maxim de confort clientilor sai, printr-un nivel ridicat al calitatii serviciilor cat si a confortului si facilitatilor puse la dispozitia clientilor sai.

Dolj, Craiova
Hotel Sydney

Sydney Hotel din Craiova amplasat la iesirea din oras spre Pitesti- Bucuresti, in apropierea Aeroportului International Craiova si a centrului comercial Metro, ofera servicii excelente intr-o atmosfera eleganta si confortabila.

Dolj, Beharca
9.0/10 din 1 vot
Hotel Turist

Hotel Turist din Beharca dispune pe langa cele 21 camere si 4 apartamente de 12 casute tip bungalow.

16-30 din 39
Pagini:  |<< 1 2 3 >>|
Cazare Romania