Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Iaurt de oaie dobrogean

Reteta adaugata de catre admin in data de 2017-04-30
8.0/10 din 8 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Iaurt de oaie dobrogean

Un delicios, sanatos si satios iaurt de casa.

Ingrediente

  • 1 l de lapte de oaie;
  • 20 g de maia (iaurt de oaie);

Mod de Preparare Iaurt de oaie dobrogean

  • laptele se fierbe in cazan 2 ore, la o temperatura de 80-100 de grade Celsius;
  • se scoate apoi in castroane de pamant si se lasa 2 ore sa se raceasca la 40 de grade Celsius, dupa care se adauga maiaua necesara la fiecare castron in parte;
  • dupa 3 ore se pune la rece si se serveste a doua zi.

+ adauga comentariu pentru Iaurt de oaie dobrogean COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania