7,297 oferte
3,178 obiective

Iepure cu sos de rosii

Reteta adaugata de catre monica in data de 2013-10-08
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Iepure cu sos de rosii

Iepure cu sos de rosii, vin alb si ceapa.

Ingrediente

  • 1 kg de carne de iepure;
  • 1 l de suc de rosii;
  • 1 ceapa;
  • 1 pahar de vin alb;
  • 1 lamaie;
  • putin unt;
  • sare.

Mod de Preparare Iepure cu sos de rosii

  • carnea se spala bine si se lasa timp de o ora in apa rece cu suc de lamaie;
  • se aseaza dupa aceea in oala, se adauga vinul si se pune pe foc, pana lichidul scade;
  • separat, ceapa se taie si se pune la calit; se adauga peste carnea fiarta, lasandu-se pe foc pana ceapa devine aurie;
  • se scoate carnea, se toarna in oala sucul de rosii si se lasa sa fiarba pana se ingroasa;
  • dupa aceea, se pune carnea la loc si se mai lasa sa dea in cateva clocote; se adauga sare dupa gust.

+ adauga comentariu pentru Iepure cu sos de rosii COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania