7,297 oferte
3,178 obiective

Alege un Judet

Obiective

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti
Ciorba de peste

Ciorba de peste

Ciorba de peste proaspat cu legume, acrita cu otet si presarata cu leustean. ...

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)
10.0/10 din 4 voturi

In ce culoare impodobim bradul, in functie de zodie

In ce culoare impodobim bradul, in functie de zodie

Traditia spune ca bradul trebuie impodobit doar in ziua de Ajun, nu mai repede, si ca toti membrii familiei participa la acest ritual. Pe vremuri, cand nu existau globuri si beteala, bradul era impodobit cu nuci, covrigi si mere, sfori pe care se insirau fire de paie sau boabe de fasole alba ori cerculete din ramura de salcie imbracate in hartie colorata. In ultimii ani, aceasta tendinta a revenit, foarte multi optand pentru ornamente naturale - conuri, nuci, felii de portocala uscata, batoane de scortisoara – vopsite sau nu.
 

Culorile in care alegem sa ne impodobim pomul de Craciun sunt, de cele mai multe ori, determinate de preferintele personale ori de moda anului respectiv. Pentru o cat mai buna armonizare insa, putem tine cont si de semnele zodiacului atunci cand optam pentru o culoare sau alta.


Semnele de Foc: Berbec, Leu, Sagetator

Nativii din aceste semne ar face bine sa aleaga nuante de rosu, portocaliu, galben si auriu, in ton cu personalitatea lor puternica si spiritul luptator. Sunt persoane active, energice, care se aprind repede si ard precum un foc, mereu in mijlocul atentiei si al actiunii, curajosi si temerari, gata oricand de lupta. Si in aceasta perioada a anului, ei sunt cei care intra mai repede in febra pregatirilor si raman neobositi in organizarea treburilor si a celor din jur.

 

Semnele de Apa: Rac, Scorpion, Pesti

Pentru aceste zodii sunt indicate nuantele de albastru, verde, turquoise si argintiu, care le exprima atat de bine sensibilitatea, receptivitatea si rafinamentul ce ii caracterizeaza. Cu un efect linistitor si meditativ, aceste culori le potenteaza creativitatea si spontaneitatea, facandu-i sa se simta cu adevarat in largul lor. Daca racii ar putea opta si pentru alb, scorpionii sunt singurii carora li s-ar potrivi o varianta inca indrazneata din punct de vedere al ornamentelor de brad: negru.

 

Semnele de Aer: Gemeni, Balanta, Varsator

Cei nascuti sub un semn de Aer se vor regasi mai bine in nuante de bleumarin, violet, indigo si chiar roz. Acestea le vor implini nevoia de echilibru, optimism, innoire, armonie, expansiune, dar si de relaxare si deconectare. Ei vor fi solicitati in aceasta perioada pentru treburi precise, pe care doar ei le pot duce la indeplinire, iar acest lucru nu le displace, fiindca ii face sa se simta indispensabili.

 

Semnele de Pamant: Taur, Fecioara, Capricorn

Cei aflati in aceasta categorie - stabili, hotarati si meticulosi, pot opta pentru nuante de verde, galben sau bej. Persoane foarte practice, acestia nu se vor pierde in detalii si vor eficentiza la maxim activitatile specifice perioadei, astfel incat sa nu ii obosesca prea tare. Rationali si increzatori in propriile forte, ei raman cu picioarele pe Pamant chiar si acum, apreciind mai degraba faptul ca au ocazia de a se odihni si reface dupa un an de munca.
 



"In ce culoare impodobim bradul, in functie de zodie" citeste si:
+ adauga comentariu pentru In ce culoare impodobim bradul, in functie de zodie COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Cazare Romania