Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Inghetata de rubarba

Reteta adaugata de catre admin in data de 2014-08-09
8.5/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Inghetata de rubarba

Inghetata de rubarba fiarta in vin alb si zeama de lamaie.

Ingrediente

  • 500 g de rubarba;
  • 200 g de zahar;
  • 1/2 pahar de vin alb;
  • 4 galbenusuri;
  • 1/2 lamaie;
  • 500 ml de frisca;
  • 1 baton de vanilie;
  • 4-5 capsuni.

Mod de Preparare Inghetata de rubarba

  • rubarba se curata, se taie bucati (se opresc numai cozile, frunzele nu se folosesc) si se pune la fiert in vinul alb, cu zeama de lamaie, batonul de vanilie si 100 g de zahar;
  • se lasa pe foc pana devine ca un compot, apoi se scurge rubarba, se lasa sa se raceasca si se paseaza;
  • galbenusurile se bat cu zaharul ramas pe baie de aburi, pana devin spumoase, apoi se dau deoparte si se mai bat putin;
  • dupa ce s-au racit, se amesteca cu rubarba pisata si cu frisca batuta, dandu-se la congelator peste noapte;
  • se decoreaza cu capsuni.

+ adauga comentariu pentru Inghetata de rubarba COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania