Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Jambon de porc cu iahnie de fasole

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-09-26
10.0/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Jambon de porc cu iahnie de fasole

Binecunoscuta iahnie de fasole cu jambon de porc, mancare apreciata in toate regiunile tarii.

Ingrediente

  • 1 kg de jambon de porc;
  • 250 g de ceapa;
  • 500 g de fasole alba;
  • 100 g de untura;
  • 50 g de bulion pasta;
  • 50 ml de ulei;
  • 50 g de verdeata;
  • 1 g de foi de dafin;
  • 25 g de sare;
  • 1 g de piper;
  • 1 fir de cimbru.

Mod de Preparare Jambon de porc cu iahnie de fasole

  • jambonul se taie in portii si se prajeste in untura; dupa ce s-a rumenit, se scoate pe o farfurie;
  • fasolea, pusa la inmuiat cu 24 de ore inainte, se scurge si se pune la fiert in apa rece;
  • ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei incins, apoi se stinge cu bulion si zeama de la fasolea fiarta;
  • se adauga foile de dafin, usturoiul taiat marunt, cimbrul si piperul;
  • se lasa sa fiarba cca. 20 de minute si se adauga sare dupa gust;
  • se presara verdeata;
  • portia de jambon se pune deasupra.

+ adauga comentariu pentru Jambon de porc cu iahnie de fasole COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania