Inghetata de coacaze
Inghetata de coacaze, acrisoara si racoritoare. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Langosi ardelenesti
Langosi umpluti cu cu branza si ceapa.
Ingrediente
- 250 g de faina;
- 15 g de drojdie;
- 150 g de branza telemea;
- 1 ceapa mica;
- 2 oua;
- 2 linguri de faina;
- 80 ml de ulei;
- 1 lingura de zahar;
- sare.
Mod de Preparare Langosi ardelenesti
- drojdia se dizolva in putina apa calduta, impreuna cu un varf de lingurita de zahar, apoi se amesteca cu 30 g de faina si se obtine o maia peste care se mai presara putina faina si se lasa la dospit;
- oul se amesteca cu sare si cam 100 ml de apa calduta indulcita cu o lingurita de zahar;
- se adauga maiaua si se framanta cu restul de faina; aluatul rezultat se lasa la dospit cam 40 de minute;
- se imparte in 3 portii egale si se intinde in foi ovale groase de 0,5 cm;
- ceapa se rade si se amesteca cu branza rasa, 2 oua si putina faina;
- se pune umplutura peste foi, se impaturesc in doua, se preseaza marginile si se lasa sa creasca cam 30 de minute;
- se prajesc in ulei incins si se servesc fierbinti.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.