Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Langosi ardelenesti

Reteta adaugata de catre larisa in data de 2016-02-29
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Langosi ardelenesti

Langosi umpluti cu cu branza si ceapa.

Ingrediente

  • 250 g de faina;
  • 15 g de drojdie;
  • 150 g de branza telemea;
  • 1 ceapa mica;
  • 2 oua;
  • 2 linguri de faina;
  • 80 ml de ulei;
  • 1 lingura de zahar;
  • sare.

Mod de Preparare Langosi ardelenesti

  • drojdia se dizolva in putina apa calduta, impreuna cu un varf de lingurita de zahar, apoi se amesteca cu 30 g de faina si se obtine o maia peste care se mai presara putina faina si se lasa la dospit;
  • oul se amesteca cu sare si cam 100 ml de apa calduta indulcita cu o lingurita de zahar;
  • se adauga maiaua si se framanta cu restul de faina; aluatul rezultat se lasa la dospit cam 40 de minute;
  • se imparte in 3 portii egale si se intinde in foi ovale groase de 0,5 cm;
  • ceapa se rade si se amesteca cu branza rasa, 2 oua si putina faina;
  • se pune umplutura peste foi, se impaturesc in doua, se preseaza marginile si se lasa sa creasca cam 30 de minute;
  • se prajesc in ulei incins si se servesc fierbinti.

+ adauga comentariu pentru Langosi ardelenesti COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania