Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Legume de toamna cu carne de porc

Reteta adaugata de catre evelyne in data de 2016-09-30
8.0/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Legume de toamna cu carne de porc

Carne de porc cu vanata, dovlecei, ardei, ceapa, usturoi si patrunjel verde.

Ingrediente

  • 600 g de carne de porc;
  • 1 vanata;
  • 2 dovlecei;
  • 3 ardei grasi;
  • 3 cepe;
  • 3-4 catei de usturoi;
  • 1 legatura de patrunjel;
  • 2 linguri de ulei;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Legume de toamna cu carne de porc

  • dupa ce se curata si se spala toate legumele, vanata si dovleceii se taie rondele, ceapa pestisori, usturoiul marunt si ardeii bucati mai mari;
  • carnea se spala, se taie bucati si se inabuse cu ulei, putina apa, sare si piper dupa gust, timp de 10-15 minute;
  • se adauga apoi ceapa, vanata, dovlecelul si ardeii si se toarna o ceasca de apa calda;
  • se potriveste de sare si piper si se lasa mancarea sa fiarba inabusit inca 15-20 de minute;
  • dupa ce au fiert toate legumele, se pune usturoiul si se presara patrunjelul tocat, apoi se da cratita deoparte.

+ adauga comentariu pentru Legume de toamna cu carne de porc COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania