7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Ghiudem

Ghiudem

Specific dobrogean, ghiudemul se prepara din carne de vita si de mistret, cu slanina si condimente. ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Legume la cuptor cu smantana si cascaval

Reteta adaugata de catre andreihampu in data de 2013-10-29
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Legume la cuptor cu smantana si cascaval

Fasole verde, dovlecei, ardei si rosii la cuptor, cu smantana si cascaval.

Ingrediente

  • 200 g de fasole verde;
  • 3 dovlecei;
  • 4 rosii;
  • 1 ardei gras;
  • 2 catei de usturoi;
  • 2 cepe;
  • 150 g de cascaval;
  • 200 ml de smantana;
  • 1 lingura de faina;
  • 4 oua;
  • ulei;
  • cimbru;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Legume la cuptor cu smantana si cascaval

  • dupa ce se curata toate legumele, dovleceii si rosiile se taie rondele, iar ceapa si usturoiul marunt;
  • fasolea verde se spala si se curata, apoi se fierbe in apa cu sare, dupa care se lasa sa se scurga;
  • separat, se calesc dovleceii cu un catel de usturoi, rosiile cu celalalt catel de usturoi, ceapa cu ardeiul taiat fasii; la fiecare se pune cate un praf de sare si de piper;
  • se aseaza intr-un vas (care merge la cuptor) uns cu unt, in straturi, ardeiul, dovleceii, rosiile, iar la final fasolea verde;
  • se amesteca smantana cu ouale, jumatate din cascavalul ras, cimbru, sare si piper, iar amestecul obtinut se toarna peste fasolea verde;
  • se presara restul de cascaval ras peste leguĀ­mele din tava si se da tava la cuptor pentru 30 de minute.

+ adauga comentariu pentru Legume la cuptor cu smantana si cascaval COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania