Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Legume la cuptor cu smantana si cascaval

Reteta adaugata de catre andreihampu in data de 2013-10-29
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Legume la cuptor cu smantana si cascaval

Fasole verde, dovlecei, ardei si rosii la cuptor, cu smantana si cascaval.

Ingrediente

  • 200 g de fasole verde;
  • 3 dovlecei;
  • 4 rosii;
  • 1 ardei gras;
  • 2 catei de usturoi;
  • 2 cepe;
  • 150 g de cascaval;
  • 200 ml de smantana;
  • 1 lingura de faina;
  • 4 oua;
  • ulei;
  • cimbru;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Legume la cuptor cu smantana si cascaval

  • dupa ce se curata toate legumele, dovleceii si rosiile se taie rondele, iar ceapa si usturoiul marunt;
  • fasolea verde se spala si se curata, apoi se fierbe in apa cu sare, dupa care se lasa sa se scurga;
  • separat, se calesc dovleceii cu un catel de usturoi, rosiile cu celalalt catel de usturoi, ceapa cu ardeiul taiat fasii; la fiecare se pune cate un praf de sare si de piper;
  • se aseaza intr-un vas (care merge la cuptor) uns cu unt, in straturi, ardeiul, dovleceii, rosiile, iar la final fasolea verde;
  • se amesteca smantana cu ouale, jumatate din cascavalul ras, cimbru, sare si piper, iar amestecul obtinut se toarna peste fasolea verde;
  • se presara restul de cascaval ras peste legu­mele din tava si se da tava la cuptor pentru 30 de minute.

+ adauga comentariu pentru Legume la cuptor cu smantana si cascaval COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania