Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Mamaliguta ciobaneasca

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-11-04
8.3/10 din 6 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Mamaliguta ciobaneasca

Mamaliguta cu branza de burduf, carnati oltenesti si oua, in straturi.

Ingrediente

  • 2 kg de mamaliga;
  • 10 oua;
  • 500 g de carnati oltenesti;
  • 500 g de branza de burduf;
  • 500 g de unt.

Mod de Preparare Mamaliguta ciobaneasca

  • se intinde un strat de mamaliguta fierbinte intr-o cratita, peste care se aseaza un rand de branza de burduf cu bucati de carnati, peste care se pune un alt strat de mamaliguta si apoi alt rand de branza si carnati si un ultim strat de mamaliguta;
  • pe deasupra se pune restul de branza, ouale si intreaga cantitate de unt, dupa care se introduce la cuptor.

Mod de servire

Se serveste calda.

+ adauga comentariu pentru Mamaliguta ciobaneasca COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania