Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Mancare bucovineana cu ciuperci

Reteta adaugata de catre admin in data de 2015-10-31
9.4/10 din 7 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Mancare bucovineana cu ciuperci

Numai buna de asortat cu o mamaliguta, mancarea bucovineana de ciuperci poate fi oricand un pranz delicios si satios.

Ingrediente

  • 500 g de ciuperci;
  • 750 g de carne de porc;
  • 1 kg de ceapa;
  • 300 ml de ulei;
  • 25 ml de bulion;
  • 100 g de verdeata;
  • 5 g de piper.

Mod de Preparare Mancare bucovineana cu ciuperci

  • ciupercile se curata, se spala si se pun la fiert;
  • ceapa si carnea se taie in bucatele mici;
  • dupa ce au fiert, ciupercile se pun la prajit, impreuna cu ceapa si carnea;
  • se adauga piper si sare dupa gust;
  • cand este aproape gata, se adauga bulionul (sau rosii proaspete, taiate felii).

Mod de servire

Se serveste cu mamaliguta, iar bautura recomandata este vinul rose.

+ adauga comentariu pentru Mancare bucovineana cu ciuperci COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania