Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Mancare de castraveti murati

Reteta adaugata de catre admin in data de 2014-10-31
9.5/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Mancare de castraveti murati

O tocanita cu carne specific gorjeneasca, usor acrisoara, dar placuta si proaspata, atat iarna, cat si vara.

Ingrediente

  • 1 kg de castraveti murati (in saramura);
  • 1 kg de carne (de porc, manzat, miel);
  • 3 cepe;
  • 1 pahar de bulion de rosii;
  • 2 linguri de untura sau ulei;
  • cimbru uscat;
  • marar;
  • piper.

Mod de Preparare Mancare de castraveti murati

  • se toaca ceapa pestisori si se pune la calit in untura (ulei);
  • cand s-a muiat, se adauga carnea, iar cand aceasta a prins coaja, se stinge cu apa calda si se lasa sa fiarba o jumatate de ora;
  • castravetii se taie bucatele, se spala bine (sa nu fie prea sarati) si se pun in mancare, cu piper si cimbru;
  • dupa ce se inmoaie, se toarna bulionul si se mai lasa pe foc inca jumatate de ora;
  • la sfarsit, se presara mararul tocat.

Mod de servire

Se serveste cu un vin alb, demisec.

+ adauga comentariu pentru Mancare de castraveti murati COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania