Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Mancare de pere

Reteta adaugata de catre monica in data de 2015-09-30
9.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Mancare de pere

O garnitura inedita si plina de savoare: mancare de pere.

Ingrediente

  • 600 g de pere;
  • 2 linguri de zahar;
  • 1 lingura de faina;
  • 50 g de unt;
  • 100 ml de lapte.

Mod de Preparare Mancare de pere

  • se aleg pere cat mai coapte si zemoase, fara stricaciuni, se taie in sferturi, se curata de coaja, codite si cotoare, se spala si se pun la fiert intr-o oala cu apa clocotita, in care s-a dizolvat in prealabil zaharul, lasandu-se, la foc moderat, pana sunt fierte cam pe trei sferturi;
  • intr-o tigaie, se topeste untul, se infierbanta, apoi se pune faina si se lasa pana se rumeneate putin, amestecand permanent cu lingura de lemn, ca sa nu se arda, dupa care se stinge cu lapte rece;
  • se toarna sosul obtinut peste pere si se mai fierb impreuna, cam un sfert de ora.

Mod de servire

Se serveste calda.

+ adauga comentariu pentru Mancare de pere COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania