7,297 oferte
3,178 obiective

Medalion ardelenesc cu ciuperci

Reteta adaugata de catre admin in data de 2016-07-29
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Medalion ardelenesc cu ciuperci

Gatit din muschi de porc si ciuperci, medalionul ardelenesc este un preparat delicios.

Ingrediente

  • 800 g de muschi de porc;
  • 250 g de ciuperci;
  • 150 g de ceapa;
  • 75 g de faina;
  • 50 g de untura;
  • 200 g de smantana;
  • 5 ml de bulion;
  • 25 g de verdeata;
  • 250 ml de supa;
  • 2 g de boia de ardei;
  • 25 g de sare;
  • 1 g de piper.

Mod de Preparare Medalion ardelenesc cu ciuperci

  • carnea se transeaza in 10 bucati;
  • ciupercile se taie marunt;
  • carnea se caleste in grasime, in care se adauga ciupercile, bulionul, piperul si se stinge cu supa; se lasa la fiert;
  • se serveste cu verdeata, smantana si garnitura, dupa preferinta.

+ adauga comentariu pentru Medalion ardelenesc cu ciuperci COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania