7,297 oferte
3,178 obiective

Musaca de macaroane cu soia

Reteta adaugata de catre monica in data de 2016-11-29
1.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Musaca de macaroane cu soia

Musaca de macaroane cu soia, usturoi si sos bechamel.

Ingrediente

  • 500 g de macaroane groase;
  • 1 punga de soia cuburi;
  • 2 fire de praz;
  • 1 morcov;
  • 5 catei de usturoi;
  • 1 ceasca de suc de rosii;
  • 2 foi de dafin;
  • 1 legatura de marar verde;
  • 10 linguri de unt (sau margarina);
  • 12 linguri de faina;
  • ulei;
  • cimbru;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Musaca de macaroane cu soia

  • macaroanele se fierb in apa cu sare timp de 10 minute, apoi se limpezesc cu apa rece si se lasa sa se scurga;
  • cuburile de soia se fierb si ele, cu 3 cesti de apa;
  • dupa ce s-au curatat si spalat, ceapa si prazul se taie marunt, iar morcovul se da pe razatoare;
  • se pun legumele la calit, iar cand s-au inmuiat, se adauga sosul de rosii, usturoiul, foile de dafin, 250 ml de apa, sare si piper, dupa care se pun si bucatile de soia;
  • intr-o tava mare unsa cu ulei se pune jumatate din cantitatea de macaroane, peste care se adauga umplutura si apoi restul de macaroane;
  • din unt (sau margarina), faina, ulei, cimbru, sare si piper, se prepara un sos bechamel, la foc mic;
  • acesta se toarna peste macaroanele din tava si se da musacaua la cuptor, sa se rumeneasca.

+ adauga comentariu pentru Musaca de macaroane cu soia COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania