7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Chiftele din legume

Chiftele din legume

Chiftelele din legume pot fi atat un aperitiv delicios cat si felul principal alaturi de garnitura sau salata. Daca numarul legumelor alese poate varia, cartoful este ingredientul care nu trebuie sa l ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Musaca de macaroane cu soia

Reteta adaugata de catre monica in data de 2016-11-29
1.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Musaca de macaroane cu soia

Musaca de macaroane cu soia, usturoi si sos bechamel.

Ingrediente

  • 500 g de macaroane groase;
  • 1 punga de soia cuburi;
  • 2 fire de praz;
  • 1 morcov;
  • 5 catei de usturoi;
  • 1 ceasca de suc de rosii;
  • 2 foi de dafin;
  • 1 legatura de marar verde;
  • 10 linguri de unt (sau margarina);
  • 12 linguri de faina;
  • ulei;
  • cimbru;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Musaca de macaroane cu soia

  • macaroanele se fierb in apa cu sare timp de 10 minute, apoi se limpezesc cu apa rece si se lasa sa se scurga;
  • cuburile de soia se fierb si ele, cu 3 cesti de apa;
  • dupa ce s-au curatat si spalat, ceapa si prazul se taie marunt, iar morcovul se da pe razatoare;
  • se pun legumele la calit, iar cand s-au inmuiat, se adauga sosul de rosii, usturoiul, foile de dafin, 250 ml de apa, sare si piper, dupa care se pun si bucatile de soia;
  • intr-o tava mare unsa cu ulei se pune jumatate din cantitatea de macaroane, peste care se adauga umplutura si apoi restul de macaroane;
  • din unt (sau margarina), faina, ulei, cimbru, sare si piper, se prepara un sos bechamel, la foc mic;
  • acesta se toarna peste macaroanele din tava si se da musacaua la cuptor, sa se rumeneasca.

+ adauga comentariu pentru Musaca de macaroane cu soia COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania